SIV

BLESSED BEAST'S MÁTTARÁHKKÁ THE MOTHER EARTH

(BULLCAPE'S OLGA BURNIN' IN YOUR EYES x BULLCAPE'S OLGA DANCING WITH THE BEAST)

Syntynyt 6.12.2021

Sukutaulu

jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI13094%2F22&R=157

Terveystulokset

-

Mistä Siv on saanut nimensä?

Máttaráhkká on saamelaisessa uskonnossa alkuemo ja äitijumalatar. Máttar tarkoittaa myös maaperää, joten kutsumanimi Siv juontaakin juurensa tästä virallisesta nimestä, koska Siv on viikinkien mytologiassa maan ja hedelmällisyyden jumalatar. Viikinkien Siv-jumalattarella on kullanväriset hiukset ja hän on ukkosenjumala Thorin vaimo.


Siv syntyi kotona ensimmäisenä ja oli narttupennuista selkeästi suurin. Koko pikkupentuajan se oli myös ahnein Saamelais Akoista, Sivillä oli heti syntymästään alkaen vahvaa elinvoimaa ja päättäväisyyttä.

Ulkoisesti ja väriltään Siv on hyvin samanlainen, kuin sen emän isä Kamukin oli.

​Luonteeltaan Siv on ystävällinen, iloinen ja ajoittain aika villikin tapaus. Ja koska se on kasvanut parhaan ystävänsä Tähden kanssa tiiviisti yhdessä pienestä asti, on Sivillä myös paljon ranskismaisia tapoja kuten sohvilla nukkuminen ja sohvien selkänojilta loikkiminen sekä muu hiukan akrobaattisempi toiminta. Siv tykkää juosta ja riehua myös Poppamiehen kanssa, kissojenkin kanssa se tulee loistavasti toimeen.

Mother Goddess of all life that shines, you bless all creatures with your heart divine. I ask you share your radiant love for puppies. Bless them with good health and happy lives, give them protect and love, so they can rise. Give me the wisdom to know their hearts, hold them close so they never apartThank you for the lives of puppies, for their love and never ending friendship. Please bless them with your light, keeping them safe by day and by night. Mote them be Blessed Beasts.

Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!