VALKYRIA

CATAVALES INFERNO

(HeJW-16 V-17 CHWIBANOGLWR ZLATAN x LT JMVA EE JMVA HeJW-18 JV-18 SEJV-19 SEV-19 EEJV-19 PMV-19 OAKBULL'S ARASHI)

Syntynyt 30.9.2021

Sukutaulu

jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI12104%2F22&R=335

​Terveystulokset

-

Mistä Valkyria on saanut nimensä?

Tälle nartulle tarvittiin jokin vahva ja voimakas nimi, jokin myös hiukan sotaisa ja pahaenteinenkin.

Valkyriat olivat skandinaavisessa mytologiassa Odinia palvelevia taistelun hengettäriä ja kuolemanhaltijattaria, jotka veivät kaikkein urheimpien kuolleiden sotureiden sielut Valhallaan. Valkyriat saattoivat myös valita kuka sai elää ja kuka kuolla, jonka vuoksi näihin taistelun hengettäriin ei voikaan suhtautua ainoastaan iloisesti vaan pikemminkin ihastuksen, pelon ja kunnioituksensekaisin tuntein kuten myös keskiaasiankoiraan.


Luonteeltaan Valkyria on itsevarma ja itsenäinen sekä omapäinenkin, mutta kuitenkin myös ihmisläheinen. Se on rauhallinen, rohkea ja peloton, vahva ja voimakas narttu.

Talvella Valkyria kasvattaa todella komean ja muhkean turkin.

Valkyrian isän aiemmista jälkeläisitä on jo näyttöä eläinvahdeiksi sopivista työkoirista ja myös Valkyria vaikuttaa sen suhteen lupaavalta luonteensa puolesta. Kokopäiväiseksi eläinvahdiksi Valkyria siirtyi noin 8kk iässä muutaman kuukauden tottuttelemisen jälkeen.

Mother Goddess of all life that shines, you bless all creatures with your heart divine. I ask you share your radiant love for puppies. Bless them with good health and happy lives, give them protect and love, so they can rise. Give me the wisdom to know their hearts, hold them close so they never apartThank you for the lives of puppies, for their love and never ending friendship. Please bless them with your light, keeping them safe by day and by night. Mote them be Blessed Beasts.

Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!