PENTUSUUNNITELMIA & KOTIA ETSIVIÄ KOIRIA

Ranskanbulldogin pennut syntyneet 30.3.2024

Tähti ja Rasputin saivat perheenlisäystä, 4 narttua ja 1 uros. Pennut luovutetaan 8vkon iässä toukokuun viimeisenä viikonloppuna.

Yhdistelmässä painotetaan terveyttä ja tervettä ulkomuotoa sekä hyvää hengitystä. Pennut syntyivät luonnollisesti, kuten molemmat vanhempansakin.

Pentujen odotetun aktiivisuustason ja luonteen perusteella ne sopivat todennäköisesti monenlaisiin koiraharrastuksiin ja aktiviteetteihin sekä tietysti perhekoiriksi.

Yhdistelmän sukutaulu:

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI55196/20&ReknoE=ER52293/21


Bullmastiffin pentuja 2024

Seitalle on suunnitelmissa toinen ja samalla viimeinen pentue.


Nuori keskiaasiankoira etsii kotia aluevartijana

Valkyria etsii kotia, jossa se saisi elää mielellään ainoana koirana. Soveltuu ainoastaan aluevartijaksi, ei sovi eläinvahdiksi eikä tule käyttää jalostukseen perinnöllisten vikojen ja sairauksien riskin vuoksi.  Aiempi kokemus laumanvartijoista ei välttämätöntä, mutta tarvitsee tarhan ja aidatun pihan. Voidaan luustokuvata ennen uuteen kotiin muuttamista. 


Keskiaasiankoiran pentuja 2024

Lilith astutetaan Ymirillä sopivan ajankohdan tullen, yhdistelmän sukutaulu:

 https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI53792/21&ReknoE=FI14996/19

Tulevassa pentueessa painotetaan terveyttä, luonnetta sekä soveltuvuutta työskentelemään eläintiloilla. Pennut myydäänkin ensisijaisesti eläintiloille, mutta tapauskohtaisesti myös aluevartijoiksi. Pennut tottuvat meillä lampaisiin, toisiin koiriin ja kissoihin, mutta soveltuvat toivottavasti myös muille eläinlajeille sekä tietysti aluevartijoiksi.

Mikäli sinulla olisi toiveissa löytää sopiva työkoira, ole rohkeasti yhteydessä!

Myös toinen keskiaasiankoirapentue mahdollisesti suunnitelmissa vuoden 2024 aikana.