ARADIA

LITTLE FREAK'S TALISMAN

(HeJW-18 V-19 JAUNZEMBEK NOLBUR x LITTLE FREAK'S HAISHA)

Syntynyt 7.1.2020

Sukutaulu

jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI15630%2F20&R=335

​Terveystulokset

-

Mistä Aradia on saanut nimensä?​

Koska Lilith nimettiin ensimmäisen naisen mukaan, nimettiin pikkusisko Aradia sitten ensimmäisen noidan mukaan. Kuun ja noitien jumalatar Dianan tytär Aradia on noitien naispuolinen messias, joka laskeutui maan päälle kertomaan noituudesta. Aradia oli ensimmäinen noita ja noitien kuningatar, myös Aradiasta tuli kuun ja noitien jumalatar kuten äidistään Dianasta. Lisäksi hän oli kaikkien vainottujen, lainsuojattomien ja jumalattomien suojelija.


Aradia on Lilithin pikkusisko; molemmilla on sama emä, mutta eri isät.

Aradia on perusluonteeltaan rauhallisen itsevarma ja tasainen, mutta tarvittaessa kuitenkin hyvin tulinen tapaus. Vahtimisen ja vartioinnin suhteen Aradia on tarkka ja järkähtämätön, jo 3kk iässä se juoksi yksinkin aidalle haukkumaan ja vartioi tehokkaasti, jos joku kulki tietä pitkin ohi. Sen voi luottaa ilmoittavan jokaisesta vähänkin epäilyttävästä toiminnasta reviirin läheisyydessä.

Aradia on aika korkeahko ja vahvaluustoinen, mutta silti hoikka narttu. Sillä on myös kannukset molemmissa takajaloissa.

Aradia on aluksi toiminut meillä ainoastaan aluevartijana suojaten perhettä ja kotia petoeläimiltä sekä muilta tunkeilijoilta, mutta siirtynyt täysipäiväiseksi eläinvahdiksi meidän omille lampaille syksyllä 2021 ollessaan noin 1,5 vuoden ikäinen. Lampaiden kanssa Aradialla menee todella hyvin ja sen rauhallinen, mutta järkähtämätön olemus on kuin tehty eläinvahdin työhön. Jos lampaat puskevat toisiaan, menee Aradia rauhallisesti lampaiden väliin seisomaan keskeyttäen tappelun.

Aradian kasvattajan löydät täältä: www.kennellittlefreaks.com